HTML

Minden ami jó. De tényleg!

Olyan dolgok amiktől eláll a lélegzeted vagy mosolyt varázsolnak az orrod alá.

Friss topikok

Linkblog

2009.01.17. 15:54 MPM

Csupa csodás kütyü

"Stuff you don't need... but you realy, realy want" a jelmondata ennek a csodás brit honlapnak ahol igazán remek termékek közül válogathatunk. Nézzünk meg párat a kedvenceim közül.

Cyber clean:

Undorító színü szuszmák amivel az összes elektronikai kütyüdet lepucolhatod. De ami a legfontosabb, zseniálisan lehet ilyesztegetni vele a közelünkben lévő hölgyeket.

 

 

Waterproof speakers:

Szegény aranyhal ott úszkál abban az unalmas akváriumában vegyél neki egy vízálló iPod hanfalt.

Természetesen nem erről van szó. Sokkal inkább vízparti felhasználásra szolgál ez a hagfan, cserébe több fajta iPod is rakható bele.

 

 Pocket shower:

Ez egy igazán praktikus kügyü. Elfér a zsebben vagy kis helyet foglal a túra bagyódban. Feltöltöd vízzel, picit kirakod a napra és máris kész a melegvizes nomád tusoló. Csak azza vigyázz hogy ne lessen meg egy medve vagy egy őz.

 

Ja és a legfontosabb, a link: http://www.iwantoneofthose.com

Szólj hozzá!

Címkék: kütyü vízálló hangszóró zseb zuhany


A bejegyzés trackback címe:

https://majde.blog.hu/api/trackback/id/tr49883653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása